cookandherbheading

Voor de KALENDER van de Kooklessen - Workshops en Cursussen

KLIK HIER

Foto20100110170241

© 2014 Wim Maes  |  www.kruidenwereld.be - www.cookandherb.be 

logocookandherb

KOKEN

De ingrediënten, uren, zaalhuur ( indien door ons voorzien), recepten en 21 % BTW zijn steeds in onze offertes inbegrepen. Per persoon mogelijk, op verplaatsing vanaf groepen van 6 personen.

Verplaatsingskosten, 0,5 euro per km. Voor demonstraties en lezingen wordt steeds een vast basisbedrag berekend en bijkomende kost voor de ingrediënten afhankelijk het aantal personen. Er kunnen ook thema’ s gemengd worden en op maat uitgewerkt worden of per product en naargelang uw budget.

Locaties: Home cooking voor kleine groepen bij de Chef thuis.

Kooklessen met verschillende kookeilanden tot 15 personen te Brasschaat.

Koken in en uit de tuin outdoorcooking, hier wordt gebruikt gemaakt van eenvoudige technieken zoals barbecue, en vers geplukt en verwerkt. Buiten eten maar steeds beschutting voorzien tegen wind en regen. Een natuurlijk kader van mei tot eind september. Locaties: Cook and Herb, St- Job- in’ t Goor (max 7 personen), in de serres of aan het meer bij de afdeling Cook and Herb, De Wintertuin te Hever ( tussen Mechelen – Leuven) van 6 tot 20 pers. In de moes- en kruidentuin te Wijnegem. De Zevende Hemel – T’ Aards Paradijs te Merendree( regio Gent). Of andere locaties o.a.; te Diest. Of te gast bij u favoriete chef. Of workshops ,in een gastronomisch restaurant.

Steeds in een natuurlijke omgeving, spontaan en waar het aanbod verse kruiden rijkelijk aanwezig zijn.

Geschenkbons of volledige geschenkpakketten zijn mogelijk, let op deze zijn enkel geldig bij de Cook and Herb ingerichte cursussen en workshop en niet bij andere avondscholen.

Kook lessen

Onder kooklessen wordt vaak een thema, gekozen en gezamenlijk een driegangen menu, of een tapasmenu klaargemaakt en ter plaatse samen gezellig geconsumeerd, opruim en afwas gebeurt tevens gezamenlijk. De overschot kan u mee naar huis nemen. Afwas en opruim kan door onze diensten worden verzorgd en zal extra worden berekend. Voor demo’s kunnen ook de uurlonen van sous- chef of commies bij gerekend worden, zal steeds in de offerte vermeldt worden.

Kook- workshop lessen:

Onder workshop verstaan wij het zelfde als kookles, echter worden de gerechten in kleinere hoeveelheden gemaakt, wat de foodkost drukt en worden er iets meer gerechten geprobeerd maar alles in kleinere porties( meer in tapa vorm), deze worden uiteraard ook gezamenlijk geproefd en genoten. Soms is hier ook meer productinfo aan de orde. Een workshop kan ook demonstratie worden waaraan de toeschouwers actief deelnemen en kan in combinatie met aansluitend een gastronomisch diner door een collega-chef in een gastronomisch restaurant of feestgelegenheid.

Kookdemonstratie – kruidig entertainment.

Hier is vaak de demonstratie als entertainment en educatieve ondersteuning, hier kunnen ook proeverijen aangebonden worden. Vol passie en vuur doet de kruidenkok uw bezoekers watertanden met creatieve kruidengerechten.

Natuurlijk spontaan en creatief koken

Koken

Kooklessen

Kook workshops

Thema's Kooklessen

Incentives & Feesten

Cook and herb Jamming

Demonstraties

Lezingen

Creatieve concepten voor bedrijven

Teeltadvies

Share/Bookmark