cookandherbheading

Kooklessen en workshops - Incentives & Feestelijkheden - Cook and herb Jamming

Foto20100110170241

© 2014 Wim Maes  |  www.kruidenwereld.be - www.cookandherb.be 

logocookandherb

Cook and herb, voor smaak uit de tuin, fleur op je bord en pit in je leven.

 

Workshops, kook lessen, incentives, demonstraties en show cooking, lezingen, kruidenwandelingen, kruidenlessen, advies aanleg eetbare tuinen, freelance docent en lezingen.

Offertes en thema’ s volledig bespreekbaar voor ieders budget.Speciale condities voor verenigingen, zoals vb.; Velt, Natuurpunt, tuinpunt,beursorganisaties, scholen, hotelscholen...

 

Natuurlijk, spontaan, creatief koken kruiden met plezier.

Welkom in de wondere natuur, het paradijs voor alle zintuigen, een overvloed aan smaken, geuren en kleuren.

Wim Maes deelt graag zijn passie en ervaring, vol enthousiasme, voor koken, tuinieren en werken met bijzondere groenten en ingrediÎnten, kruiden van bij ons tot alle wereldhoeken. Kennis en ervaring uit de professionele keuken, tot gastronomische smaaksensaties, uit de gezinskeuken en geheimen van mama’s van verschillende culturen uit de hele wereld. Toepassingen voor elke dag, voor bijzondere gelegenheden of voor feesten en uitvoerbaar met eenvoudig kookgerei. Praktische oefening en interactie, geheimen en trucs die u vooral niet in de boeken vindt.

Nieuwe technieken en evoluties in de voeding, wij openen uw zintuigen en ieders talent besprenkelt met creativiteit. Voor koken, tuinieren en herboristserie, toegankelijk voor beginners tot gevorderden.

Gezond en pure smaken, vers en hemelse harmonieën, wij werken met zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten en op ecologische wijze, met in de hoofdrol steeds veel groenten, fruit en kruiden in een gezellig kader, vers en gezond. Interactief naar uw wensen, indien er gerechten en bereidingen zijn met wild, vlees of vis, hebben wij steeds gerechten voor vegetariërs. Meldt steeds bij inschrijving wat u niet lust of eet, allergiëen maar ook vooral wat u graag wilt leren of wat u tot heden niet lukte.


Tot slot: leren is kennis delen en wie niet waagt wie niet smaakt. Iedereen kan koken en een goede kok is de beste huisdokter. Wij plukken de dag en soms ook met de extra inspiratie van de dag.

Kalender 2018-2019

Natuurlijk spontaan en creatief koken

Koken

Kooklessen

Kook workshops

Thema's Kooklessen

Incentives & Feesten

Cook and herb Jamming

Demonstraties

Lezingen

Creatieve concepten voor bedrijven

Teeltadvies

Share/Bookmark